Prezidentas nori, kad čempionatai būtų pratęsti rugpjūčio arba rugsėjo mėnesį. Tiesa, nėra aišku, ar tokią sporto sugrįžimo datą realistiška laiko JAV medicinos ekspertai.

„Sporto čempionatai turi būti pratęsti. Jie turi sugrįžti. Lygos negali atšaukti pradėtų sezonų, sportas negali būti toks, tokia negali būti mūsų šalis. Norime grįžti ir norime grįžti greitai.

Žmonės nori grįžti į stadionus, o mes norime, kad tai įvyktų kuo greičiau. Žmonės nori krepšinio, beisbolo, futbolo ir ledo ritulio. Žmonės nori išeiti į lauką ir įkvėpti gryno oro“, – sakė D. Trumpas.

NBA buvo pirmoji sezoną sustabdžiusi JAV sporto lyga, joje rungtynės nebevyksta nuo kovo 12-osios. NBA komisaras Adamas Silveris viliasi, kad būtent jo lyga bus pirmoji, kurioje sąstingis pasibaigs.

Nors lemiamą žodį tars medicinos ekspertai, A. Silveris pranešė prezidentui, jog būtent NBA imsis lyderiškos iniciatyvos grąžinti žmones į arenas ir atstatyti ekonominį stabilumą.

Be A. Silverio, su prezidentu kalbėjo ir WNBA, NFL, NHL, MLB, MLS, WWE, PGA, LPGA, UFC, NASCAR bei „IndyCar“ organizacijų vadovai.

Po šių pokalbių buvo sulaukta ir pasipiktinimų – D. Trumpas nesusisiekė su JAV moterų futbolo lygos komisare Lisa Baird, kuri dėl to išreiškė nusivylimą viešojoje erdvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)