Turnyras prasidėjo staigmena – Majamio „Heat“ gynėjas Derrickas Jonesas 78:62 nugalėjo ir iš tolesnės kovos eliminavo Bruklino „Nets“ puolėją Keviną Durantą, kuris prieš turnyrą buvo reitinguotas pirmoje vietoje.

K. Durantas valdė Los Andželo „Clippers“, o D. Jonesas – Milvokio „Bucks“. Kitame etape D. Jonesas susitiks su Domanto Sabonio ir Montrezlo Harrello poros nugalėtoju, šie krepšininkai santykius aiškinsis naktį iš sekmadienio į pirmadienį.

Kitose praėjusios nakties rungtynėse Finikso „Suns“ centras DeAndre Aytonas 57:41 eliminavo Čikagos „Bulls“ žvaigždę Zachą LaVine‘ą, Atlantos „Hawks“ lyderis Trae Youngas net 101:59 sutriuškino Sakramento „Kings“ atstovą Harrisoną Barnesą, o Los Andželo „Clippers“ gynėjas Patrickas Beverley 84:54 susitvarkė su Portlando „Trail Blazers“ vidurio puolėju Hassanu Whiteside‘u.

Turnyre dalyvauja 16 NBA žaidėjų. Nugalėtojas laimės 100 tūkst. dolerių, kurie bus paaukoti kovai su koronavirusu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)