Tai skelbia ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski. Anot jo, „Bulls“ ketina nuotoliniu būdu pasikalbėti su lietuviu, kandidatų sąraše – ir Toronto „Raptors“ generalinis vadybininkas Bobby Websteris.

Naujasis „Bulls“ klubo administracijos vadovas būtų atsakingas už visus su krepšiniu susijusius sprendimus. Pokalbiai su kandidatais prasidės kitą savaitę.

„Bulls“ ketina surengti pokalbius su keliais potencialiais kandidatais ir planuoja naują vadovą turėti dar prieš sezono atnaujinimą.

Šiuo metu 48-erių A. Karnišovas užima Denverio „Nuggets“ generalinio vadybininko pareigas.

1992-ųjų olimpiados bronzos medalininkas be darbo Denveryje vadybos patirtį NBA kaupė Hjustono „Rockets“ administracijoje bei lygos būstinėje Niujorke.

Denveryje A. Karnišovas dirba nuo 2013 metų.

Būtent su juo bei klubo krepšinio operacijų vadovu Timu Connelly siejamas „Nuggets“ iškilimas į Vakarų konferencijos favoritų gretas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)