Los Andželo „Lakers“ trenerių štabe nuo šio sezono dirbantis J. Kiddas mano, jog 35-erių L. Jamesui ilgai išsilaikyti aukštame lygyje padės ne tik fizinė kondicija, bet ir krepšinio suvokimas.

„LeBronas rungtyniaus iki 40-ies. Tai daryti jam leis itin aukštas krepšinio suvokimas, dėl kurio jis gales bėgti lėčiau ir taupyti jėgas, tačiau išlikti efektyviu“, – tinklalapiui „Sports Illustrated“ sake J. Kiddas.

Pats L. Jamesas anksčiau yra užsiminęs, jog 2011 metų NBA finale su Dalaso „Mavericks“ jį pranokęs J. Kiddas yra vienas geriausiai krepšinį suprantančių žmonių.

Pastaraisiais metais Milvokio „Bucks“ ir Bruklino „Nets“ komandas treniravęs J. Kiddas NBA lygoje rungtyniavo 19 sezonų ir batelius ant vinies pakabino 2013-aisiais sulaukęs būtent 40-ies.

2003 metais karjerą pradėjusiam L. Jamesui šis sezonas yra 17-asis. Triskart NBA čempionas su 34 087 taškais yra trečias rezultatyviausias visų laikų lygos krepšininkas.

Visų laikų rekordininkas yra Kareemas Abdul-Jabbaras (38 387 tšk.), o antras rikiuojasi Karlas Malone‘as (36 928 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)