Jo žiniomis, nors Nacionalinės krepšinio lygos (NBA) sezonas yra sustabdytas jau dešimt dienų, visi klubai pasiruošę mokėti savo žaidėjams nesumažintus atlyginimus iki balandžio 1 dienos.

Nuo šios datos NBA komandos gali pasinaudoti sudarytose sutartyse numatyta force majeure aplinkybe.

Adamo Silverio vadovaujama lyga yra pasiryžusi užbaigti šį sezoną kaip ir planuota, tačiau jis gali persikelti net ir į vasarą bei taip „užlipti“ ant Tokijo olimpinių žaidynių. Šiuo metu yra sužaisti apie 65-i reguliariojo sezono turai iš 82-iejų.

Primename, kad su Indianos „Pacers“ (39/26) penktą vietą Rytų konferencijoje užimantis D. Sabonis per šį sezoną iš viso turėjo uždirbti 3,5 mln. JAV dolerių, o su Memfio „Grizzlies“ (32/33) aštuntoje vietoje Vakaruose įsitaisęs J. Valančiūnas per šiuos metus turėjo gauti 16 mln. JAV dolerių

Nors NBA lyga yra sustabdyta neribotam laikui, koronavirusas tarp jos narių vis tiek plinta. Apie naujus jo atvejus neseniai pranešė Los Andželo „Lakers“, Filadelfijos „76ers“, Bostono „Celtics“ ir Denverio „Nuggets“ klubai, o jau anksčiau ši infekcija buvo diagnozuota Rudy Gobertui ir Donovanui Mitchellui (iš Jutos „Jazz“), Christianui Woodui (iš Detroito „Pistons“) ir keturiems Bruklino „Nets” žaidėjams, įskaitant Keviną Durantą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)