Pradžioje krepšininkų pavardės nebuvo skelbiamos. Pranešta, kad vienas iš keturių žaidėjų yra pajutęs ligos simptomus, kiti trys jaučiasi gerai.

Netrukus žurnalistas Samsas Charania informavo, kad vienas iš užsikrėtusiųjų yra šį sezoną nerungtyniaujantis 31-erių Kevinas Durantas.

Dukart NBA čempionas K. Durantas į Brukliną iš „Golden State Warriors“ persikėlė tarpsezonio metu, tačiau su komandos marškinėliais oficialiose rungtynėse dar nėra debiutavęs, nes iki šiol atlieka reabilitaciją po Achilo sausgyslės traumos.

K. Durantas yra viena iš ryškiausių pastarojo dešimtmečio NBA lygos žvaigždžių.

Pats krepšininkas patvirtino, kad jaučiasi gerai ir paragino visus laikytis karantino taisyklių.

„Visi kartu tai įveiksime“, – optimizmo visiems trumpai pabandė įkvėpti jis.


Tuo metu, anot „Nets“ klubo pranešimo, visi krepšininkai yra izoliuoti ir prižiūrimi medikų.

„Visi „Nets“ žaidėjai ir kartu su komanda keliaujantys klubo nariai yra paprašyti izoliuotis ir palaikyti nuolatinį kontaktą su mūsų medikais. Klubo žaidėjų sveikata yra didžiausias mūsų organizacijos prioritetas ir klubas dėsis visas pastangas, kad infekuotais žaidėjais būtų pasirūpinta kaip įmanoma geriau“, – praneša „Nets“.

Klubas aiškinasi, su kuo kontaktus galėjo turėti visi keturi užsikrėtę žaidėjai.

JAV žiniasklaida informuoja, kad jau trečiadienį koronaviruso testai bus atliekami ir visai Los Andželo „Lakers“ komandai, kuri paskutines iki čempionato sustabdymo rungtynes namie žaidė būtent su Bruklino ekipa. Visi „Lakers“ krepšininkai 14 dienų karantinuosis.

NBA pirmenybės šiuo metu yra sustabdytos dėl koronaviruso pandemijos. Kada jos bus atnaujintos, kol kas nėra aišku.

Primename, kad pirmuoju NBA lygoje koronavirusu užsikrėtusiu žaidėju praėjusią savaitę buvo įvardintas Jutos „Jazz“ atstovaujantis prancūzas Rudy Gobertas. Nuo jo užsikrėtė ir komandos draugas Donovanas Mitchellas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)