24-erių Ch. Woodas yra trečiasis NBA lygos žaidėjas, kuriam nustatytas šis virusas. Be jo, užsikrėtę yra Jutos „Jazz“ krepšininkai Rudy Gobertas ir Donovanas Mitchellas.

„Pistons“ klubas šeštadienį vakare paskelbė, kad vienam komandos nariui nustatytas teigiamas testas, tačiau neatskleidė jo tapatybės.

Klubas pranešė, kad krepšininkas „liks izoliuotas ir prižiūrimas klubo medicinos personalo“.

„Pistons“ prieš savaitę kovo 7-ąją susitiko su „Jazz“ ir jai nusileido 105:111, tame mače 2.08 m ūgio puolėjas Ch. Woodas pelnė 30 taškų.

ESPN pateikė „Second Spectrum“ duomenis, pagal juos tame mače pirmasis NBA užsikrėtęs žaidėjas R. Gobertas ir Ch. Woodas vienoje aikštės pusėje kartu buvo 63 kartus.

Per paskutines lygos 10 dienų su „Jazz“ kovojusios komandos – „Pistons“, Niujorko „Knicks“, Klivlando „Cavaliers“, Bostono „Celtics“ ir Toronto „Raptors“ – atsidūrė karantine.

Šiame sezone Ch. Woodas vidutiniškai per mačą pelnydavo po 13,1 taško ir atkovodavo po 6,3 taško. Trečiadienį mače su Filadelfijos „76ers“ jis pasiekė asmeninį karjeros rezultatyvumo rekordą – pelnė 32 taškus bei atkovojo 7 kamuolius. Tai buvo paskutinis „Pistons“ mačas prieš lygos sprendimą sustabdyti čempionatą.

R. Gobertui virusas patvirtintas prieš pat trečiadienio vakaro rungtynes Oklahomoje su „Thunder“ ekipa.

Lyga nedelsė, atšaukė to vakaro dar vieną likusį mačą Sakramente, o netrukus sustabdė visą čempionatą.

Mėnuo – minimalus priverstinės NBA lygos pertraukos terminas, kurį lems tolesnė koronaviruso plitimo situacija.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)