Milvokio „Buks“ žvaigždė G. Antetokounmpo ir Klivlando „Cavaliers“ vienas iš lyderių K. Love'as nusprendė padėti šalia dirbantiems žmonėms, tiems, su kuriais susiduria žaisdami krepšinį savo arenose.

Dėl mažiausiai mėnesiui sustabdyto NBA čempionato – tokį sprendimą NBA vadovai ir klubai priėmė įsisiūbavus koronaviruso sukeltai pandemijai – be darbo likę arenų darbuotojai priversti finansiškai susiveržti diržus.

Dėl tos pačios priežasties arenose nevyks nei jokios kitos sporto varžybos, nei koncertai.

„Šiuo sunkiu metu norėčiau padėti žmonėms, kurie mano, mano šeimos ir komandos draugų gyvenimą daro paprastesniu“, – savo „Twitter“ paskyroje rašo G. Antetokounmpo.


„Tikiuosi, kad krizės akivaizdoje mūsų pavyzdžiu paseks ir kiti bei parems mūsų bendruomenę“, – „Instagram“ paskyroje teigė K. Love'as.


„Cavaliers“ jau planuoja, kaip kompensuoti „Rocket Mortgage Fieldhouse“ arenos darbuotojams finansines neteketis.

Dalaso „Mavericks“ savininkas Markas Cubanas taip pat neketina palikti „American Airlines Center“ arenos darbuotojų likimo valiai. Pastarieji turėtų gauti tą atlyginimą, kuris jiems priklausytų, jei rungtynės būtų žaidžiamos. Kitos NBA komandos ketina taip pat imtis panašių veiksmų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)