„Nets“ oficialiai paskelbė, jog su 52-ejų strategu buvo išsiskirta abipusiu susitarimu, o jo vairą iki sezono galo perima asistento pareigas iki šiol ėjęs Jacque Vaughnas.

J. Vaughnas vyriausiuoju treneriu taps antrą kartą karjeroje. 45-erių specialistas 2012-2015 metais vadovavo Orlando „Magic“ ekipai.

Nuo 2016 metų „Nets“ treniravęs K. Atkinsonas Brukline pasiekė 118 pergalių ir patyrė 190 pralaimėjimų. Amerikietis į atkrintamąsias ekipą atvedė tik praėjusiame sezone.

K. Atkinsonas darbo neteko po triuškinančios pergalės 139:120 prieš San Antonijaus „Spurs“. „Nets“ šiuo metu su 28 pergalėmis ir 34 pralaimėjimais Rytuose užima septintąją vietą.

NBA apžvalgininkai stebisi Bruklino klubo vadovų sprendimu ir pastebi, jog K. Atkinsonas šį sezoną buvo vienas geriausių lygos trenerių.

Šį sezoną „Nets“ verčiasi be didžiausios savo žvaigždės Kevino Duranto, o ant parketo šį sezoną jau neišbėgs ir Kyrie Irvingas, dėl traumų spėjęs sužaisti tik 20 rungtynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)