Mėnesio pradžioje prapylę šešis mačus iš eilės indianapoliečiai vasarį užbaigė laimėdami penkerias iš paskutinių šešerių rungtynių ir taip didindami spaudimą penktą vietą NBA Rytų konferencijoje užimantiems Filadelfijos „76ers“ atstovams (37/23).

Ohajo valstijoje po trijų kėlinių buvo lygu (86:86), bet svarbiu metu šeši iš eilės T. J. Warreno pelnyti taškai leido svečiams priartėti prie pergalės (108:101), kurios jie ir nebepaleido iš savo rankų.

Dar vieną itin solidų vakarą turėjo Domantas Sabonis, kuris liko per plauką nuo penktojo savo trigubo dublio šį sezoną. Domas per 42 min. surinko 18 taškų (8/12 dvitaškiai, 0/1 tritaškis, 2/4 baudos), 13 atkovotų kamuolių ir 9 rezultatyvius perdavimus. Be to, jis pasiekė jau 46 dvigubą dublį šiais metais.

Net 30 taškų nugalėtojams pelnė T. J. Warrenas, 22 pridėjo Malcolmas Brogdonas, 19 – Victoras Oladipo.

„Kavalierius“ gelbėjo aukštaūgiai: Andre Drummondas sumetė 27 (13 atk. kam.), o Kevinas Love 20 taškų (12 atk. kam., 7 rez. perd.).

„Pacers“ pirmadienį svečiuosis Teksase, kur juos priims San Antonijaus „Spurs“ vyrai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)