Pirmą kartą nuo „Visų žvaigždžių“ savaitgalio pertraukos laimėję „Grizliai“ nutraukė penkių iš eilės pralaimėjimų seriją ir išsaugojo aštuntą vietą Vakaruose. Jei reguliarusis sezonas baigtųsi šiandien, būtent „Lakers“ ir „Grizzlies“ susikautų pirmajame atkrintamųjų rate.

Šeimininkai jau atrame kėlinyje atitrūko 17 taškų skirtumu (54:37), to pranašumo neiššvaistė ir privertė „Lakers“ suklupti vos antrą kartą per visą vasario mėnesį.

Dar vieną dominuojantį pasirodymą surengė Jonas Valančiūnas, kuris per 31 min. surinko 22 taškus (10/15 dvitaškiai, 2/2 baudos) ir sugriebė 20 atšokusių kamuolių. Jonas dviejų dešimčių atkovotų kamuolių ribą pasiekė antrą mačą iš eilės – prieš tai nuo Sakramento „Kings“ aukštaūgių galvų jis nusiėmė net 25-is ir pagerino asmeninį karjeros rekordą.

Nugalėtojų gretose 27 taškais (4/6 tritaškiai) ir 14 rezultatyvių perdavimų pasižymėjo tvirtas geriausio NBA metų naujoko rinkimų favoritas Ja Morantas, 24 taškus pridėjo Dillonas Brooksas.

Varžovų žvaigždės LeBronas Jamesas (8/18 metimai iš žaidimo, 10 rez. perd., 5 klaidos) ir Anthony Davisas finišavo atitinkamai su 19 ir 15 taškų.

Kita dvikovą „Grizliai“ žais pirmadienį svečiuose su Atlantos „Hawks“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)