Su traumų problema susidūrusi Memfio ekipa šį kartą išvykoje 112:140 (17:35, 30:38, 41:38, 24:29) neprilygo Hjustono „Rockets” (38/20) krepšininkams.

„Grizliai“ vertėsi be iš rikiuotės iškritusių Jareno Jacksono ir Brandono Clarke'o – deramai pakeisti jų niekam taip ir nepavyko. „Rockets“ iniciatyvą perėmė pačioje rungtynių pradžioje ir intrigą mače sunakino dar iki ilgosios pertraukos, prieš kurią pirmavo 26 taškais (47:73). Atsitiesti svečiai taip ir neįstengė.

J. Valančiūnas buvo vienas iš geriausių žaidėjų „Grizzlies“ gretose. Per 23 min. lietuvis pelnė 16 taškų (6/9 dvit., 4/5 baud.), atkovojo 10 kamuolių ir 3 kartus prasižengė. Jo +- koeficientas (-7) buvo vienas iš mažiausių pralaimėjusiųjų gretose.

Rezultatyvesnis už Joną tarp „grizlių“ buvo tik Dillonas Brooksas (22 taškai), tačiau jis pataikė vos 9 iš 26 metimų iš žaidimo.

Savo ruožtu „Rockets“ gretose siautėjo Russello Westbrooko ir Jameso Hardeno duetas, kartu surinkęs 63 taškus.

Pirmasis jų pelnė 33 (15/24 metimų iš žaidimo), pridėjo 9 atkovotus kamuolius ir 8 rezultatyvius perdavimus.

„Barzda” pernelyg neatsiliko ir susitikimą baigė su 30 taškų (7/12 trit.), 7 atkovotais kamuoliais ir 3 rezultatyviais perdavimais.

Dar 23 taškus pridėjo Austinas Riversas. „Rockets“ iš viso realizavo 23 iš 50 tritaškių.

Po šio pralaimėjimo „Grizzlies“ Vakarų konferencijoje vis dar užima 8-ąją vietą. Penktą kartą iš eilės laimėjusi „Rockets“ ekipa yra 4-oje pozicijoje.

Kitas rungtynes J. Valančiūnas su komanda poryt žais su Sakramento „Kings“ krepšininkais, kuriems praėjusią savaitę taip pat pralaimėjo ir pradėjo šią nesėkmių seriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)