Tai buvo pirmas taiklus S. Adamso tritaškis NBA karjeroje. Per 7 metų karjerą pajėgiausioje planetos krepšinio lygoje jis iš 10 mestų tritaškių dabar bus pataikęs 1.

Aukštaūgis iš Naujosios Zelandijos sužavėjo amerikietiško futbolo gerbėjus puikiu metimu per tris ketvirčius aikštės, kuris nepadarytų gėdos aukščiausiame šio žaidimo lygyje.

Iš šalies, kur regbis yra sportas numeris vienas, kilęs S. Adamsas ir anksčiau yra mėginęs pataikyti iš vidurio aikštės. Tiesa, tuomet šuolis ir metimas gero rezultato neatnešė – kamuolys net nepasiekė lanko.

Po to metimo komandos draugas Chrisas Paulas aiškino aukštaūgiui, kad reikėjo jam mesti kaip regbio kamuolį. Šįkart S. Adamsas paklausė ir neapsiriko.

S. Adamsas šį sezoną vidutiniškai per rungtynes pelno 10,7 taško, atkovoja 9,3 kamuolio ir atlieka 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)