26 metų 211 cm ūgio A. Drummondas skaudžiai išgyveno įvykusius mainus. Asmeninėje „Twitter“ paskyroje vidurio puolėjas apgailestauja, kad NBA lygoje neliko vietos tokiems dalykams kaip lojalumas.

„Jei ką nors išmokau apie NBA, tai kad čia nėra nei draugų, nei lojalumo. Aš atidaviau visą savo širdį ir sielą „Pistons“ komandai, o kai tai įvyksta, suvokiu, kad tai tėra tik verslas. Myliu tave, Detroite“, – rašo nuo karjeros pradžios Detroite žaidęs krepšininkas, tačiau į ateitį žvelgia optimistiškai.

„Pistons“ už jį gavo Brandoną Knightą, Johną Hensoną ir antrojo rato šaukimą.

„Clippers“ laimėjo ilgą kovą dėl M. Morriso (Niujorko „Knicks“) ir I. Thomaso (Vašingtono „Wizards“). Patyrę krepšininkai turėtų sustiprinti Kawhi Leonardo ir Paulo George'o vedamą komandą ir jos šansus atkrintamosiose varžybose.

Į Majamio „Heat“ keliasi Andre Iguodala, o už jį Memfio „Grizzlies“ gauna Justise'ą Winslow, Dioną Waitersą ir Jamesą Johnsoną. „Heat“ marškinėlius taip pat apsivilks Solomonas Hillas ir Jae Crowderis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)