Latvių milžinas pirmadienį vedė be traumuoto Lukos Dončičiaus žaidusią „Mavericks“ komandą į pergalę. K. Porzingio sąskaitoje 38 taškai ir 12 atkovotų kamuolių.

Dalaso ekipa šventė pergalę 112:103.

Prieš tris dienas Latvijos rinktinės vidurio puolėjas pelnė 35 taškus, tačiau „Mavericks“ 121:128 turėjo pripažinto Hiustono „Rockets“ krepšininkų pranašumą.

K. Porzingis po laimėtos dvikovos Indianoje teigė turėjęs puikų oponentą – NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvį D. Sabonį.

Lietuvis pritrūko vos vieno rezultatyvaus perdavimo iki trečio karjeroje trigubo dublio. Domanto sąskaitoje 26 taškai, 10 atkovotų kamuolių ir 9 rezultatyvūs perdavimai.

Latvis nebuvo patenkintas, kaip prieš jį žaidė D. Sabonis: „Paprastai didžiuojuosi savo gynyba, bet D. Sabonis demonstravo puikius judesius žaisdamas prieš mane. Jis giliai įsiverždavo į baudos aikštelę ir aš puse žingsnio vėluodavau, kai jis atlikdavo tuos metimus. Esu nusivylęs dėl tų situacijų, tačiau džiaugiuosi, kad laimėjome“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)