Dvi skirtingų kartų Portugalijos futbolo žvaigždės – Cristiano Ronaldo ir Luisas Figo – savo užuojautą išreiškė absoliučiai vienodais žodžiais.

„Taip liūdna girdėti šias širdį daužančias naujienas apie Kobe ir jo dukters Giannos žūtį. Kobe buvo tikra legenda ir įkvėpimo šaltinis daugeliui. Siunčiu užuojautą jo šeimai ir draugams, taip pat šeimoms kitų žuvusių per katastrofą. Ilsėkis ramybėje, legenda“, – unisonu parašė abu tautiečiai.

Tokiu „sutapimu“ susidomėjusi žiniasklaida netruko išsiaiškinti, jog futbolininkai naudojasi skirtingų ryšių su visuomene agentūrų paslaugomis, todėl labiausiai tikėtina, jog vienas portugalas nukopijavo žinutę nuo kito.

L. Figo įrašu pasidalino trimis valandomis vėliau nei C. Ronaldo, tad įtarimas krinta ant jo. Tai pastebėję internautai komentaruose gėdino 47-erių buvusį Lisabonos „Sporting“ (Portugalija), „Barcelona“, Madrido „Real“ (abu – Ispanija) ir Milano „Inter“ (Italija) klubų atstovą, klausdami, ar šis pritrūko savų žodžių.

Cristiano Ronaldo ir Luiso Figo užuojauta dėl Kobe Bryanto žūties

FIFA rinkimuose L. Figo geriausiu planetos futbolininku buvo pripažintas 2001 metais, C. Ronaldo tokios garbės susilaukė 2008, 2013, 2014, 2016 ir 2017 metais.

Sekmadienį per sraigtasparnio avariją žuvusio K. Bryanto viešai gedėjo daugybė futbolo atstovų kaip Lionelis Messi, Davidas Beckhamas, Ronaldinho ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)