Nors po kelių iš eilės D'Angelo Russello tritaškių pirmieji pabėgimą organizavo šeimininkai (10:19), „Ristūnai“ greitai atkuto ir, raginami T. J. Warreno bei D. Sabonio, dar prieš didžiąją pertrauką patys nujojo į priekį – 66:47.

Tiesa, po dar vienos D. Russello papliūpos „Warriors“ trečiame kėlinyje sugebėjo pavojingai priartėti – 80:74. Visgi lemiamu metu D. Sabonis ir Dougas McDermottas pasirūpino tuo, kad svečiams komplikacijų nekiltų. „Pacers“ vėl atitrūko (110:97), šventė pergalę 129:118 ir pakilo į penktą Rytų konferencijos vietą.

Dar vieną solidų pasirodymą surengęs Domantas flirtavo su trigubiu dubliu: puolėjas iš Lietuvos per 37 minutes surinko 16 (5/12 dvitaškiai, 6/6 baudos), sugriebė 10, o perėmė 3 kamuolius, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, bet suklydo 6 kartus.

Rezultatyviau už mūsiškį nugalėtojų gretose pasirodė tik minėti T. J. Warrenas (11/17 dvitaškiai, 3/6 tritaškiai, 2/3 baudos) ir D. McDermottas (3/3 dvitaškiai, 6/7 tritaškiai), pasižymėję atitinkamai 33 ir 24 taškais.

Varžovams D. Russellas sukaupė net 37 taškus (9/13 tritaškiai), Glennas Robinsonas – 18. Draymondas Greenas atliko dvigubą dublį – 10 taškų ir 11 rezultatyvių perdavimų.

Kurioziškas epizodas užfiksuotas trečiame kėlinyje: „Warriors“ išpuolio metu D. Greenas nepataikė iš po krepšio, o kamuolį puolime nusiėmęs Marquese'as Chrissas mėgino jį pataisyti ir įkrauti į krepšį – nors to padaryti jam nepavyko, tinklelis sujudėjo taip, kad tiek teisėjai, tiek žiūrovai, tiek kai kurie žaidėjai pamanė, kad buvo pelnyti taškai, todėl „Pacers“ ėjo išsimesti kamuolio už galinės linijos. Tuomet arbitrai atsikvošėjo ir sušvilpė svečių klaidą, taip grąžindami teisę į ataką.


Pirmadienį „Pacers“ su D. Saboniu svečiuosis Portlande, kur lietuvis ir yra gimęs. Tos rungtynės, beje, bus skirtos ypatingam 50-meties metų gyvavimo jubiliejų švenčiančių „Trail Blazers“ istorijos tarpsniui – dešimtajam dešimtmečiui, kai Oregono valstiją savo žaidimu žavėjo Domo tėtis Arvydas Sabonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)