Kalbos apie D. Westo gyvenimo būdo ypatumus sukosi keletą metų, tačiau 2020-ųjų pradžioje viešumoje pasirodę vaizdai pribloškė.

Viename iš video buvęs krepšininkas užfiksuotas su antrankiais sėdintis ant šaligatvio bortelio ir atsisakantis bendradarbiauti su pareigūnais, kitame 36-erių D. Westas įamžintas gulintis viduryje kelio, o jį negailestingai daužo ir spardo kitas asmuo.


Merilendo policija informavo pradėjusi tyrimą dėl šių įvykių, o pirmą vaizdo įrašą išplatinusį pareigūną netgi suspendavo nuo tiesioginių pareigų.

Anot policijos, tokio pobūdžio vaizdo įrašai neturėtų būti rodomi visuomenei, o juos paviešinęs pareigūnas pažeidė įstatymus ir asmens privatumo teisę. Pažymima, kad tą sykį policija buvo iškviesta į įvykį prie „National Harbor Casino“ pastato, kur vyko nuožmios muštynės, o vienas iš jų dalyvių buvo būtent D. Westas.

Kitą vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas D. Westo mušimas, paviešino įvykį matęs automobilio vairuotojas.


Buvusio Bostono „Celtics“, Sietlo „SuperSonics“, Dalaso „Mavericks“ ir Klivlando „Cavaliers“ komandų gyvenimo krepšininko tragedija sujaudino amerikiečius. Keletas NBA veteranų ir buvęs D. Westo agentas Aaronas Goodwinas bandys organizuoti D. Westo palaikymo akciją ir bandyti padėti į alkoholizmo ir kitų priklausomybių liūną grimztančiam žaidėjui.

Paskutine D. Westo karjeros stotele tapo NBA Plėtojimosi lygos „Texas Legends“ komanda, kurioje jis žaidė 2015-aisiais. Prieš tai jis trumpai atstovavo ir Kinijos lygoje žaidžiančiai Šanchajaus „Sharks“ komandai, kurioje dabar rungtyniauja Donatas Motiejūnas.

„Cavaliers“ ekipoje jis žaidė kartu su Žydrūnu Ilgausku.

2015-aisiais D. Westas pripažino, kad jis kenčia ir nuo maniakinės depresijos, taip pat vadinamos bipoliniu afektiniu sutrikimu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)