Trečiąjį kėlinį „Mavericks“ laimėjo 32:16 ir 9 taškų deficitas ištirpo, kol galiausiai aikštės šeimininkų pranašumas pasiekė net 21 tašką paskutiniame ketvirtyje.

„Mavericks“ žvaigždė L. Dončičius per 33 min pelnė 19 taškų, atliko 12 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo 8 kamuolius. Slovėno taiklumas šioje dvikovoje kiek šlubavo – jis pataikė tik 4 metimus iš 15 iš žaidimo. Tiesa, 20-metis realizavo 10 iš 12 baudų metimų. Jis yra lyderis NBA pagal šį sezoną surinktus trigubus dublius.

Tai buvo septintosios Dalaso ekipos rungtynės be traumuoto Kristapo Porzingio. Latvis negalėjo žaisti dėl dešinio kelio skausmų, tačiau jau rengiasi grįžti į aikštelę. Filadelfijos komandoje nežaidė dėl piršto traumos vidurio puolėjas Joelis Embiidas.

Rungtynių pabaigoje emocinę bombą arenoje susprogdino Bobanas Marjanovičius. Vidurio puolėjas paskutinėmis sekundėmis smeigė taiklų tritaškį, prieš tai nepataikęs pirmojo tolimo metimo. Serbų milžinas į savo buvusios ekipos krepšį iš viso įmetė 12 taškų.


Prieš šią dvikovą Dalaso ekipa namie nusileido Denverio „Nuggets“ ir Los Andželo „Lakers“ komandoms.

Filadelfijos „76ers“ pirmadienį svečiuose susigrums su Indianos „Pacers“ ir Domantu Saboniu, o „Mavericks“ antradienį išvykoje žais su „Golden State Warriors“.

Mavericks“: Luka Dončičius (12 rez.p.) ir Dwightas Powellas (12 atk.k.) – po 19, Dorianas Finney-Smithas 16, Timas Hardaway Jr. ir Bobanas Marjanovičius – po 12.

76ers“: Tobiasas Harrisas 20 (10 atk.k.), Joshas Richardsonas ir Alas Horfordas – po 16, Benas Simmonsas 11 (11 rez.p.).

Kiti šeštadienio rungtynių rezultatai:

Hjustono „Rockets“ – Minesotos „Timberwolves“ 139:109.

Bostono „Celtics“ – Naujojo Orleano „Pelicans“ 140:105.

Detroito „Pistons“ – Čikagos „Bulls“ 99:108.

Oklahomos „Thunder“ – Los Andželo „Lakers“ 110:125.

Denverio „Nuggets“ – Klivlando „Cavaliers“ 103:111.

Portlando „Trail Blazers“ – Milvokio „Bucks“ 101:122.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)