2019-uosius užbaigęs itin efektingu dėjimu per Filadelfijos „76ers“ atstovą Norvelą Pellę, pirmame 2020-ųjų susitikime 23-ejų aukštaūgis kamuolį į krepšį galingai pristatė per rungtynes su Denverio „Nuggets“.

Iš T. J. McConnello perdavimo sulaukusio D. Sabonio skrydis tarp varžovų Masono Plumlee ir Jerami Granto buvo nebesustabdomas – jam gražiausių nakties epizodų dešimtuke skirta 8-oji vieta.

Domanto dėjimas sužavėjo ir nuo suolo pakėlė komandos draugus – ko vertos vien jų reakcijos.

Iš viso 38 minutes aikštėje praleidęs Sabonis per jas surinko 18 taškų (8/12 dvit., 2/6 baud.), 9 atkovotus kamuolius, 9 rezultatyvius perdavimus, 2 perimtus kamuolius, bloką ir dvi klaidas. Karjeros rezultatyvių perdavimų rekordą pakartojęs Domantas per visą sužaistą laiką sugebėjo nė karto neprasižengti.

Jo atstovaujama komanda šias rungtynes pralaimėjo 116:124.

Pačiu gražiausiu praėjusios NBA nakties epizodu pripažintas Majamio „Heat“ atstovo Derricko Joneso dėjimas į Toronto „Raptors“ ekipos krepšį pačioje rungtynių su čempionais pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)