Visiems abejojantiems tuo D. Sabonis pateikė dar vieną labai rimtą argumentą paskutinę senųjų metų dieną – monstriškas lietuvio dėjimas per varžovą užkariavo gražiausių NBA epizodų topo viršūnę ir tapo pačiu įspūdingiausiu Naujųjų sutikimo momentu lygoje.

Įspūdingas Domanto skrydis ir triuškinantis dėjimas per Norvelą Pellę, kuris paskui net neišsilaikė ant kojų, nepaliko abejingų nei Indianos „Bankers Life Fieldhouse“ arenoje, nei prie TV komentatorių, titulavusių šį skrydį dešimtmečio dėjimu, pulto.

Riaumojantis D. Sabonis nesulaukė didesnės konkurencijos kovoje dėl gražiausio epizodo autoriaus vardo ir antroje vietoje paliko San Antonijaus „Spurs“ bokštą Jakobą Poeltlą, kuris taip pat patikrino lanko tvirtumą galingu dėjimu.

„Pacers“ (23/12) su D. Saboniu šiąnakt namuose 115:97 pranoko Filadelfijos „76ers“ (22/12) ir aplenkė juos Rytų konferencijos turnyro lentelėje.

Dominatorius iš Lietuvos per 30 minučių surinko 23 taškus (9/13 dvitaškai, 1/3 tritaškis, 2/4 baudos), sugriebė 10 atšokusių kamuolių, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 1 varžovo metimą bei pasiekė eilinį savo dvigubą dublį (jau 27-ąjį šį sezoną).

Beje, pernai per akistatą su tais pačiais „76ers“ Domanto auka tapo pats Joelis Embiidas, o gniuždantis dėjimas tapo ne tik dienos, bet ir visos savaitės gražiausiu NBA epizodu.

Kitas rungtynes „Pacers“ žais ketvirtadienį vėl namuose su Denverio „Nuggets“ pajėgomis ir Nikola Jokičiumi priešakyje.

Primename, kad jau galite atiduoti savo balsus už D. Sabonį ir kitus rinkimuose į šių metų NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes Čikagoje. Tai lengva padaryti oficialioje NBA svetainėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)