Svečiai iš Šarlotės jau dvikovos pradžioje turėjo problemų – pataikė vos 3 metimus iš 16. Tai leido aikštės šeimininkams susikrauti 20 taškų persvarą.

Vos „Hornets“ priartėdavo prie varžovų, „grizliai“ tuoj pat surasdavo atsakymą ir padidindavo skirtumą iki dviženklio.

Likus žaisti 6 minutes svečiai vėl mėgino kvėpuoti Memfio ekipai į nugarą (99:91), tačiau Dillonas Brooksas pataikė tris dvitaškius iš eilės ir vėl sugrąžino aikštės šeimininkams saugų atotrūkį.

Lietuvis puikiai išnaudojo jam skirtą laiką aikštėje. J. Valančiūnas per 23 min. pelnė 16 taškų (7/8 metimai, 2/2 baudos), atkovojo 9 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, 3 kartus suklydo.

5 rezultatyvūs perdavimai yra asmeninis lietuvio rekordas. Tokį skaičių šioje statistinėje skiltyje jis fiksuoja jau trečią kartą karjeroje.

Rezultatyviau už JV žaidė D. Brooksas – 20 taškų ir naujokas Brandonas Clarke'as – 18 taškų. Jarenas Jacksonas Kr. pridėjo 14 taškų ir 12 atkovotų kamuolių.

Šarlotės ekipoje išsiskyrė Malikas Monkas – 18 ir ir P.J. Washingtonas su Devonte Grahamu, pelnę po 16 taškų.

Gruodžio mėnesį „Grizzlies“ iškovojo 8 pergales ir patyrė 8 pralaimėjimus. Kitas rungtynes jau kitais metais „Grizzlies“ žais ketvirtadienį Sakramente su vietos „Kings“.

Kitos rungtynės

Denverio „Nuggets“ – Sakramento „Kings“ 120:115.

Naujojo Orleano „Pelicans“ – Hjustono „Rockets“ 127:112.

Toronto „Raptors“ – Oklahomos „City Thunder“ 97:98.

Los Andželo „Lakers“ – Dalaso „Mavericks“ 108:95.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)