Įspūdingą pasirodymą trečiame kėlinyje surengė šeimininkų talentas Jarenas Jacksonas, kuris vienas per ketvirtį suvertė net 26 taškus, o iš viso surinko 43 ir pagerino karjeros rekordą.

Visgi to nužteko ir „Grizzlies“, pirmavę 95:90, persvaros neišsaugojo ir, pralaimėję lemiamą kėlinį net 19:37, leido „Bucks“ pratęsti savo pergalingą seriją, kuri tęsiasi jau ilgiau nei mėnesį (nuo lapkričio 11 d.).

J. Valančiūnas šį kartą aikštelėje praleido tik 19 minučių. Per jas Jonas spėjo surinkti 8 taškus (2/9 dvitaškiai, 1/1 tritaškis, 1/2 bauda), sugriebti 6 kamuolius ir atlikti 2 rezultatyvius perdavimus.

JV visus savo taškus sumetė dar pirmoje susitikimo pusėje, o po pertraukos bežaidė viso labo 6 min. Trečio kėlinio viduryje jis buvo pakeistas ir paskutines 18 žaidimo minučių jis sekė jau tik nuo suolo.

Svečius į priekį tradiciškai vedė Giannis Antetokounmpo su 37 taškais (9/16 dvitaškiai, 3/7 tritaškiai, 10/13 baudos) ir 11 atkovotų kamuolių. Krisas Middletonas pridėjo 26 taškus.

„Grizliams“ net 43 taškus pelnė J. Jacksonas (5/6 dvitaškiai, 9/15 tritaškiai, 6/9 baudos), 19 – Dillonas Brooksas, 15 – Jae Crowderis (11 atk. kam.)

Memfio atstovai kitą mačą žais jau šeštadienį vėl namuose su Vašingtono „Wizards“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)