Tai buvo jau ketvirta šių komandų tarpusavio akistata šį sezoną ir trečias Indianapolio atstovų pralaimėjimas jose.

Šeimininkai jau pirmame kėlinyje atitrūko dviženkliu skirtumu (19:32), tačiau Nate'o McMillano auklėtiniai nesutriko ir ištirpdė šį deficitą bei po didžiosios pertraukos perėmė iniciatyvą į savo rankas – 75:68.

Ketvirto kėlinio pradžioje po D. Sabonio dvitaškio „Pacers“ buvo priekyje 82:77, o įpusėjus ketvirčiui – 91:86, bet „Pistons“ ne tik pavijo savo varžovus (101:101), bet ir laimėjo lemiamą mačo minutę 7:0 bei šventė pergalę.

D. Sabonis, kuriam Detroite teko stumdytis su Blake'u Griffinu ir Andre Drummondu, per 34 min. surinko 18 taškų (7/15 dvitaškiai, 0/1 tritaškis, 4/6 baudos), sugriebė 13, perėmė 1 kamuolį, atliko 5 rezultatyvius perdavimus bei blokavo 1 varžovo metimą.

T. J. Warrenas pasižymėjo 26, o Malcolmas Brogdonas 21 tašku.

„Pistons“, kurie kovą dėl atšokusių kamuolių laimėjo net 51 prieš 33, pergalės kalviais tapo abu priekinės linijos žaidėjai: B. Griffinas ir A. Drummondas (22 atk. kam.) pelnė po 25 taškus.

Kitą mačą „Pacers“ žais šeštadienį svečiuose su Niujorko „Knicks“ ekipa, kuri po aštuonių nesėkmių iš eilės atleido trenerį Davidą Fizdale'ą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)