J. Hardenas perėmė kamuolį ir nuskuodė varžovų krepšio link, tikėdamasis „pigių“ taškų ketvirtame kėlinyje.

Pašokęs vienas rezultatyviausių NBA krepšininkų stipriai krovė kamuolį į krepšį iš viršaus, tačiau šis iš tinklo keistai iššokęs vėl atsidūrė virš lanko.

Viskas atrodė taip, lyg barzdočius būtų nepataikęs, tačiau vaizdo įrašas įrodo kitą tiesą.

Nei J. Hardeno desperatiška nuostaba, nei „Rockets“ trenerio ginčai nepadėjo – teisėjai šioje atakoje taškų neįskaitė.

„Tai peržiūros vertas epizodas, tačiau pagal taisykles per 30 sekundžių tai nebuvo padaryta. Buvo protestai, buvo mėginta aiškintis su žaidėjais ir treneriais, o tuo metu 30 sek. ištiksėjo ir peržiūrėti epizodo jau buvo neįmanoma“, – aiškino rungtynių teisėjas Jamesas Capersas.

Po pralaimėtų rungtynių J. Hardenas nedaugžodžiavo: „Kamuolys buvo krepšyje“.

Šis epizodas matyt nulėmė ir tolesnę rungtynių eigą – J. Hardenas pelnė net 50 taškų (11/38 metimai, 24/24 baudos), tačiau „Rockets“ lyderis lemiamu momentu klydo – prasižengė puldamas ir San Antonijaus komanda po dviejų pratęsimų dramos išplėšė pergalę.

Svečių komandoje Russellas Westbrookas pasižymėjo trigubu dubliu: 19 taškų, 10 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Vienos keistesnių rungtynių NBA istorijoje gali turėti ir kitokią pabaigą. ESPN teigia, kad peržiūrėjusi vaizdo medžiagą NBA organizacija pergalę gali skirti „Rockets“ komandai.

Spurs“: Lonnie Walkeris IV 28, Brynas Forbesas 25, DeMaras DeRozanas 23, Rudy Gay 14, Derrickas White'as 12.

Rockets“: Jamesas Hardenas 50, Clintas Capela 22 (21 atk.k.), Russellas Westbrookas 19 (10 atk.k., 10 rez.p.), Austinas Riversas 19, Benas McLemore'as 11, P.J. Tuckeris 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)