Rungtynes starto penkete pradėjęs lietuvis nuo susitikimo pradžios ėmėsi „Pacers“ puolimo lyderio vaidmens. Jau pirmajame kėlinuke per dešimtį sužaistų jo minučių Domas spėjo pataikyti 3 iš 4 mestų dvitaškių bei atkovoti net 7 kamuolius.

Solidų pasirodymą jaunasis Sabas užbaigė aikštėje praleidęs 33 minutes, per kurias jam pavyko pasižymėti 23 taškais (9/13 dvit., 0/2 trit., 5/6 baud.), 12 atkovotų kamuolių, vienu rezultatyviu perdavimu, vienu perimtu kamuoliu ir dviem klaidomis.

Sezono išvakarėse naują ilgalaikę sutartį su Indianapolio klubo sudaręs lietuvis surinko jau dvyliktąjį dvigubą dublį per 15 sužaistų rungtynių. Įspūdingą kovą dėl atšokusių kamuolių demonstruojantis aukštaūgis šiais metais vidutiniškai renka net po 13,3 atkovoto kamuolio per rungtynes ir pagal šį rodiklį užimą penktąją vietą visoje NBA lygoje.

Į rungtynes Indianapolyje susirinkę žiūrovai prieš susitikimo pradžią šiltai pasveikino „Jazz“ atstovaujantį kroatą Bojaną Bogdanovičių. Šią vasarą iš Indianos į Jutą persikėlęs krašto puolėjas savo buvusioje namų arenoje pelnė net 30 taškų.

Ne tokį sėkmingą sugrįžimą surengė į gimtąjį Indianapolio miestą atvykęs įžaidėjas Mike'as Conley. Praėjusiame sezone kartu su Jonu Valančiūnu Memfio „Grizzlies“ klube praleidęs gynėjas pasižymėjo vos 5 taškais.

„Pacers“ ir toliau savų sirgalių akivaizdoje demonstruoja, jog net ir be traumuoto savo lyderio Victoro Oladipo rungtyniaujanti Indianos komanda yra pajėgi kautis su bet kuriuo oponentu. Aštuonias iš dešimties savo arenoje žaistų rungtynių laimėję Nate'o McMillano auklėtiniai namuose įveikė visus tris į Indianapolį atvykusius Vakarų konferencijos klubus.

Indianos ekipa trečiame kėlinuke turėjo 13 taškų persvarą, tačiau ją svečiai sugebėjo panaikinti per ketvirtį pataikydami net 7 tritaškius. Visgi „Pacers“ dar sykį atitrūko lemiamo ketvirčio metu, o jų surengtas spurtas 18:5 tapo ketvirtosios paeiliui iškovotos pergalės pamatu.

„Pacers“: Domantas Sabonis (12 atk. kam.) ir T. J. Warrenas po 23, Malcolmas Brogdonas 22 (8 rez. perd.), Jeremy Lambas 18, T. J. McConnellas 12 taškų.

„Jazz“: Bojanas Bogdanovičius 30 (4/6 dvit., 4/7 trit., 10/11 baud.), Donovanas Mitchellas 26, Rudy Gobertas 14 (13 atk. kam.), Joe Inglesas 12 taškų.

Artimiausias rungtynes Indianos ekipa žais naktį iš šeštadienio į sekmadienį, kai jų lauks akistata su Atlantos „Hawks“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)