Trečiojo kėlinio pradžioje teisėjai už ginčus išvarė iš rungtynių „Spurs“ strategą Greggą Popovichių, o komentatoriai ir lygos apžvalgininkai socialiniuose tinkluose suskubo paskelbti, kad jo asistentė Becky Hammon taps pirmąja NBA klubo vairą perimsiančia moterimi.

Nors įvairūs žiniasklaidos kanalai suskubo sveikinti šeštą sezoną „Spurs“ trenerių štabe dirbančią specialistę, netrukus tapo neaišku, ar sveikinti yra su kuo. Minutės pertraukėlių metu B. Hammon liko nuošalyje.

Greta aikštės B. Hammon nuolat tarėsi su kitais asistentais Willu Hardy ir Timu Duncanu, o minutės pertraukėlių metu komandai vadovavo pastarasis. 19 metų komandoje žaidęs centras dalino krepšininkams ir taktinius nurodymus.

„Buvo šaunu, didelio skirtumo nesijautė. Manau, kad Timas atliko puikų darbą, jis tinkamai perėmė kontrolę ir padėjo mums sugrįžti į rungtynes“, – sakė „Spurs“ gynėjas Brynas Forbesas.

Po mačo G. Popovichius patvirtino, jog T. Duncanas yra pagrindinis jo pavaduotojas, o paklaustas, kodėl nesuteikiamas istorinis šansas B. Hammon, 70-metis strategas atkirto, jog „nėra čia tam, kad kurtų istoriją“.

Prieš trejus metus karjerą baigęs T. Duncanas trenerio karjerą pradėjo šiemet. „Spurs“ trenerių štabe vieta atsirado po to, kai pagrindiniu G. Popovichiaus asistentu buvęs Ettore Messina persikėlė dirbti į Milano „Armani“ komandą.

San Antonijaus komandoje antrus metus dirba ir Darius Songaila, kuris yra atsakingas už žaidėjų individualų tobulėjimą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)