D. Sabonio atstovaujama Indianos „Pacers“ ekipa praėjusią naktį 99:110 nusileido Klivlando „Cavaliers“ komandai, o lietuvis pralaimėtojų gretose su 14 taškų buvo antras pagal rezultatyvumą.

Vis dėlto Lietuvos rinktinės puolėjas pataikė mažiau nei pusę savo metimų (6/13), 5 kartus suklydo, o jam esant aikštelėje „Pacers“ įmetė 17 taškų mažiau už varžovus (prasčiausias rezultatas komandoje).

NBA apžvalgininkai pastebėjo, jog D. Saboniui buvo itin sunku varžytis su „Cavaliers“ puolėju Kevinu Love'u, kuris pelnė 21 tašką, atkovojo 13 kamuolių bei atliko 9 rezultatyvius perdavimus.


Dažnai lietuvis nespėdavo susikeisti gynyboje, todėl K. Love'as galėjo atlikti patogius metimus. Aukštaūgis pataikė 3 tolimus metimus iš 5.

D. Sabonis šiame mače pasižymėjo ir itin kieta pražanga puolime – ne pagal taisykles statydamas užtvarą jis parbloškė ant parketo „Cavaliers“ jaunąjį talentą Darių Garlandą.


Vis dėlto 12 taškų pelnęs 19-metis po rungtynių apie D. Sabonį atsiliepė šiltais žodžiais ir teigė, jog prie tokių epizodų naujokui reikia priprasti.

„Ta užtvara buvo labai kieta, bet man viskas gerai, aš gyvas. Sabonis yra didelis ir kietas vyrukas, jis daro savo darbą. Tai yra krepšinis“, – sakė penktuoju šaukimu šių metų NBA naujokų biržoje pakviestas įžaidėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)