„Lakers“ namų aikštėje debiutavusiam A. Davisui nedaug trūko iki trigubo dublio – 8 taškai, 10 atkovotų kamuolių ir 8 rezultatyvūs perdavimai per 28 minutes.

A. Davisas dvejose priešsezoninėse rungtynėse per 22 minutes vidutiniškai pelnė po 19 taškų, tačiau tuomet gavo nykščio traumą.

„Gerai jaučiuosi, žinodamas, kad neprivalau kažko daryti daugiau, nes visi turi savo vaidmenį, – kalbėjo puolėjas. – Kai yra vyrukų, galinčių pelnyti taškus, neprivalai kiekvienoje atakoje atsidurti smaigalyje.“

Puikią sportinę formą demonstruoja ir 17-ą savo sezoną pradėsiantis 34 metų L. Jamesas. Jo aikštės matymas bėgant metams tik gerėja ir tai matyti iš epizodo, spėjusio išplisti socialinėje erdvėje.

L. Jamesas per 25 minutes pelnė 18 taškų ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų. NBA žvaigždė pataikė 6 iš 9 metimų.

„Jo sugebėjimas matyti aikštę yra tikriausiai geriausias per visus tuos metus, – teigė „Lakers“ treneris Frankas Vogelis. – Jis visuomet pamatys, kam gali atiduoti perdavimą, kad būtų pelnyti taškai. Tai patvirtina ir 11 rezultatyvių perdavimų.“

Lakers“: LeBronas Jamesas (11 rez. p.) ir Avery Bradley po 18, Quinnas Cookas 16, Dwightas Howardas 13, JaVale’as McGee 12, Anthony Davisas (10 atk. k., 8 rez. p.), Kentaviousas Caldwellas-Pope’as ir Danny Greenas po 8.

Warriors“: D’Angelo Russellas 23, Jordanas Poole’as 14, Draymondas Greenas 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)