S. Williamsono sąskaitoje – 22 taškai ir 10 atkovotų kamuolių per 31 minutę. Greggo Popovichiaus treniruojama „Spurs“ išliek be pergalių priešsezoninėse rungtynėse.

„Man patiko, kad „pabudome“ ir pradėjome antroje dalyje labai gerai gintis“, – kalbėjo NBA naujokas, pataikęs 8 iš 11 metimų iš žaidimo. Jis demonstruoja pavydėtiną taiklumą – per 4 rungtynes pataikė net 35 metimus iš 49 (71,4 proc.).

Antroje dvikovos dalyje „Pelicans“ laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 25:12, privertė varžovus suklysti 7 kartus ir susikrovė pranašumą sužaisdami dviejų kėlinių atkarpą 67:48.

Prie pergalės 16 taškų pridėjo Jrue Holiday, 12 – Lonzo Ballas, 10 – Brandonas Ingramas.

„Zionas yra kaip tik, apie ką visi galvoja. Jis – kovotojas ir puiki jėgos ir greičio kombinacija“, – teigė G. Popovichius.

„Spurs“ aukštaūgių gretos buvo retos, nes veteranai LaMarcus Aldridge'as ir Rudy Gay nežaidė, o Jakobui Poeltlui, Chimezie Metu, Drew Eubanksui ir Trye Lylesui buvo sunku grumtis su plačiapečiu Z. Williamsonu.

„Spurs“ komandoje rezultatyviausias buvo Brynas Forbesas – 18 taškų. DeMaras DeRozanas pridėjo 16 taškų, DeMare'as Carrollas – 13, Marco Belinelli – 11, Patty Millsas – 10.

Naujojo Orleano komanda (4-0) baigs priešsezoninių rungtynių ciklą penktadienį Niujorke, o pirmąsias NBA reguliariojo sezono rungtynes žais spalio 22 dieną išvykoje su titulą ginančia Toronto „Raptors“ ekipa.

Kitose sekmadienio rungtynėse Toronto „Raptors“ 91:105 nusileido Čikagos „Bulls“, o Vašingtono „Wizards“ 108:115 pralaimėjo Milvokio „Bucks“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)