Priešpaskutiniame savo pasiruošimo naujajam NBA sezonui, kuris startuoja jau po mažiau nei dviejų savaičių, mače šeimininkai iškart šovė į priekį – 22:12, o antrame kėlinyje po Domanto Sabonio ir T. J. Warreno atakų susikrovė 18 taškų persvarą (50:32), kuria galiausiai ir laimėjo susitikimą.

D. Saboniui šį kartą nekrito metimai iš žaidimo, bet jis vis tiek buvo labai arti dvigubo dublio – 8 taškai (3/8 dvitaškiai, 0/4 tritaškiai, 2/5 baudos) ir 14 atkovotų kamuolių. 31 min. žaidęs Domantas dar atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 1 varžovo metimą.

„Pacers“ krepšininkai kitą savaitę dar apšils savo rankas per dvikovą su Minesotos „Timberwolves“, o spalio 24 d. atidarys naująjį NBA sezoną akistata namuose su su Detroito „Pistons“.

„Pacers“: C. J. Warrenas 17 (6 klaidos), Malcolmas Brogdonas (3/4, 5/5 baudos) ir Dougas McDermottas po 14, Mylesas Turneris 13 (5 blokai), Jeremy Lambas ir Edmondas Sumneris po 10, Domantas Sabonis 8 taškai.

„Bulls“: Coby White'as 24, Ryanas Arcidiacono ir Justinas Simonas po 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją