Nugalėtojus į pergalę vedė labiausiai patobulėjusio NBA krepšininko apdovanojimą praėjusiame sezone nuskynęs Pascalis Siakamas. Kamerūnietis pasižymėjo dvigubu dubliu – 24 taškai, 11 atkovotų kamuolių – ir svariai prisidėjo prie įtikinamo „Raptors“ pranašumu po lentomis.

Net 15 kamuolių po varžovų krepšiu atkovoję čempionai bendrą kovą dėl atšokusių kamuolių laimėjo rezultatu 54:35. Efektyviausiai Siakamui šiuo atžvilgiu talkino kanadietis Chrisas Boucheras, pelnęs 12 taškų ir sugriebęs 7 kamuolius.

Hjustono komandos nuo pralaimėjimo neišgelbėjo puikus Jameso Hardeno pasirodymas. Japonijos aistruolių triukšmingai palaikytas gynėjas realizavo net 11 iš 14 metimų iš žaidimo ir viso surinko 34 taškus.

Ne taip įspūdingai aikštėje atrodė šią vasarą į „Rockets“ mainų būdu persikėlęs Russellas Westbrookas. Įžaidėjas pataikė tik 1 iš 6 tritaškių ir per 21 minutę pasižymėjo 13 taškų bei 5 prarastais kamuoliais.

Hjustono ir Toronto krepšininkai Japonijoje sužais dar vienas tarpusavio rungtynes. „Raptors“ ir „Rockets“ antrą sykį į kovą stos ketvirtadienį, 13 val. Lietuvos laiku.

„Raptors“: Pascalis Siakamas 24, Serge'as Ibaka 18, Fredas VanVleetas 16, Normanas Powellas 14, Chrisas Boucheras 12 taškų.

„Rockets“: Jamesas Hardenas 34 (7 rez. perd.), Russellas Westbrookas 13, Clintas Capela ir Ericas Gordonaspo 12, Thabo Sefolosha ir Benas McLemore'as po 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)