2012-ais metais absoliučia sensacija tapęs tuometinis Niujorko „Knicks“ įžaidėjas per devynis NBA praleistus sezonus jau yra uždirbęs beveik 52 milijonus JAV dolerių. Pirmuoju taivaniečių kilmės krepšininku pajėgiausios pasaulio krepšinio lygos istorijoje tapęs gynėjas per savo karjerą yra atstovavęs „Golden State Warriors“, „Knicks“, Hjustono „Rockets“, Los Andželo „Lakers“, Šarlotės „Hornets“, Bruklino „Nets“, Atlantos „Hawks“ ir Toronto „Raptors“ klubams.

Atidaromosiose 2017-18 metų sezono rungtynėse Bruklino komandoje debiutavęs Linas patyrė itin sunkią kelio traumą, dėl kurios buvo priverstas praleisti visą likusį sezoną. Pirmenybėms finišavus įžaidėjas buvo iškeistas į Atlantos klubą, kuriame užėmė naujoko Trae Youngo dublerio vietą.

„Hawks“ ekipoje gynėjas sužaidė 51 rungtynes, kuriose pasižymėjo 10,7 taško ir 3,5 rezultatyvaus perdavimo vidurkiais. Antroje sezono pusėje iš Atlantos organizacijos atleistas krepšininkas prisijungė prie Toronto komandos, su kuria tapo 2019-ųjų metų NBA čempionu.

Jeremy Linas

Persikėlus į „Raptors“ organizaciją Linui atiteko epizodinis trečiojo įžaidėjo vaidmuo. Reguliariajame sezone krepšininkas vidutiniškai rinko po 7 taškus per rungtynes, tačiau atkrintamosiose varžybose aikštėje pasirodė tik 8 susitikimuose, kuriuose viso sužaidė 27 minutes ir pelnė vos 9 taškus.

Rugpjūčio pabaigoje 31-ąjį gimtadienį švęsiantis gynėjas tapo pagrindiniu Maskvos CSKA klubo taikiniu, tačiau pats prieš mažiau nei savaitę viešėdamas Kinijoje neatmetė galimybės prisijungti prie vieno iš šios šalies pirmenybių klubų.

Ypatingu populiarumu Azijoje pasižymintis krepšininkas taip pat užsiminė, jog CBA pirmenybėse nurėtų rungtyniauti kartu su savo jaunesniuoju broliu Josephu, šiuo metu žaidžiančiu Taivano krepšinio lygoje.

Skelbiama, jog jei Rusijos krepšinio gigantams nepavyks sudaryti sutarties su Linu, CSKA savo dėmesį skirs buvusiam Mindaugo Kuzminsko komandos draugui Niujorko „Knicks“ klube Ronui Bakeriui. Savo trečiąjį NBA sezoną gynėjas baigė Vašingtono „Wizards“ ekipoje, kurioje per ketverias sužaistas rungtynes taškais nepasižymėjo.