Masinas Elije praėjusį kovą apkaltino krepšininką smurtavimu bandant įbauginti, kad jis niekam neprasitartų apie jų santykius.

Naujasis Jono Valančiūno komandos draugas Memfio „Grizzlies“ klube pasirodė televizijos laidoje „Garbingas žaidimas“ ir pavadino šią istoriją laužta iš piršto.

„Nesu gėjus. Visa ši situacija iš pradžių stipriai skaudino mane. Keletą mėnesių sėdėjau namuose ir galvojau, kad daugiau niekada nebenorėsiu išeiti pro duris.

Dabar suprantu, kodėl tiek daug žmonių slepia savo seksualinę orientaciją. Jie tiesiog privalo užsidėti kaukę, nešioti ją kiekvieną dieną. Pajutau labai daug neapykantos, grynos neapykantos savo atžvilgiu“, – kalbėjo D. Howardas, tvirtinantis, kad akyse nėra matęs jį apkaltinusio asmens ir nežino jo motyvų.


Pirmasis 2004 metų NBA naujokų biržos šaukimas praeityje žibėjo Orlando „Magic“ gretose, kuriose rungtyniavo iki 2012-ųjų. Vėliau perėjęs į Los Andželo „Lakers“ aukštaūgis nesutarė su klubo žvaigžde Kobe Bryantu – kaip prisipažįsta dabar, „Lakers“ legendos jis tiesiog neapkentė.

Kitame sezone jau vilkint Hjustono „Rockets“ aprangą D. Howardui sunkiai sekėsi išsitekti vienoje rūbinėje jau su Jamesu Hardenu.

Praėjusiame sezone atstovaudamas Vašingtono „Wizards“ jis sužaidė tik 9-erias rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 12,8 taško ir 9,2 atkovoto kamuolio.

Liepą veteranas buvo išmainytas į „Grizzlies“ puolėją C. J. Milesą.

D. Howardas praeityje tris kartus buvo išrinktas geriausiai besiginančiu NBA krepšininku, aštuonis kartus dalyvavo „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, o 2008 metais tapo Pekino olimpinių žaidynių čempionu.