Pasak pranešimų, „Lakers“ su D. Cousinsu, kuris praėjusį sezoną vilkėjo „Golden State Warriors“ marškinėlius, pasirašys vienerių metų minimalios vertės (2,3 mln. dolerių) sutartį.

2017-2018 metais D. Cousinsas kartu su kitu „Lakers“ naujoku Anthony Davisu sudarė priekinės linijos tandemą Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipoje.

2018 metų pradžioje vidurio puolėjas patyrė Achilo sausgyslės traumą, po kurios atsitiesti žaidžiant „Golden State Warriors“ klube jam buvo nelengva.

28-erių krepšininkas praėjusį sezoną sužaidė 38 rungtynes, per kurias fiksavo 14,4 taško, 7,5 atkovoto kamuolio ir 3,3 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

DeMarcusas Cousinsas ir Anthony Davisas

Už minimalų atlyginimą „Lakers“ savo gretose išsaugojo ir Rajoną Rondo. Pranešama, kad įžaidėjas padės parašą po dvejų metų kontraktu.

Pernai į Los Andželą atvykęs R. Rondo, kuris kartu su D. Cousinsu praeityje yra atstovavęs tiek „Pelicans“, tiek Sakramento „Kings“, turėtų likti pagrindiniu „Lakers“ įžaidėju.

33-ejų atakų organizatorius praėjusį sezoną per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 9,2 taško, atlikdavo po 8,5 rezultatyvaus perdavimo bei atkovodavo po 4,8 atšokusio kamuolio.

Los Andželo ekipa tą pačią dieną dėl kontraktų susitarė ir su Danny Greenu, JaVale'u McGee, Quinnu Cooku ir Kentaviousu Caldwellu-Pope'u.