Anot jo, NBA žvaigždė derybas dėl savo ateities veda su šiais keturiais klubais.

Krepšininkas su savo agentu Richu Kleimanu šiuo metu vieši Niujorke, kur svarsto galimus tolimesnės karjeros variantus. Sprendimas turėtų būti priimtas kitą savaitę.

30-metis K. Durantas praėjusiame sezone vidutiniškai pelnydavo po 26,8 taško, atkovodavo po 6,2 kamuolio ir atlikdavo po 5,7 rezultatyvaus perdavimo.


Finalo serijos penktose rungtynėse patirta katastrofiška trauma kiek sumažino šio žaidėjo vertę.

Dukart čempionu su „Warriors“ tapęs puolėjas dėl reabilitacijos turėtų praleisti visą artėjantį sezoną, tad jį prisiviliosianti komanda turės būti pasiruošus ištisus metus mokėti maksimalios vertės kontraktą žaidėjui, kuris net nepasirodys aikštėje.

Sezono viduryje Durantas buvo aktyviai siejamas su Niujorko „Knicks“ organizacija, o kai kurie apžvalgininkai netgi teigė, jog krepšininko sutartis su šiuo klubu jau yra faktiškai garantuota.

Artėjant sezono pabaigai „Knicks“ klubą gandų lenktynėse aplenkė jo kaimynas Bruklino „Nets“, turintis galimybę šią vasarą pasipildyti Duranto ir Kyrie Irvingo duetu.

Teisės dar metams pratęsti kontraktą su „Warriors“ atsisakęs Durantas su Ouklando klubu gali pasirašyti penkerių metų 221 milijono vertės kontraktą, kai kitos komandos jam maksimaliai gali siūlyti ketverių metų 164 milijonų sutartį.

Apie savo sprendimą pranešti neskubantis krepšininkas šią vasarą rinksis tarp finansinio saugumo bei ištikimybės ir šanso atsikratyti „tik su geriausiais laimėti sugebančio“ žaidėjo reputacijos.