206 cm ir 102 kg centras pirmiausia užsuks į Viskonsiną, kur įsikūrę šių metų NBA Rytų konferencijos finalininkai Milvokio „Bucks“, praneša portalas basketnews.lt

Savo sugebėjimus „Bucks“ ir galimai kitoms NBA komandoms rodysiantis M. Echodas sieks pagerinti savo galimybes patekti į stipriausią pasaulyje krepšinio lygą, nes kol kas jo pavardė artėjančioje naujokų biržoje, kurioje Milvokis turi 30-ąjį šaukimą, nefigūruoja.

M. Echodas šį sezoną Europos taurėje vidutiniškai rinko po 9,6 taško, 5,1 atkovoto kamuolio ir 11,7 naudingumo balo bei gavo kylančios turnyro žvaigždės prizą. Tuo metu jo vidurkiai LKL – 8,5 taško, 4,8 atk. kam. ir 11,1 naud. balo.

Primename, kad šių metų NBA naujokų biržoje automatiškai dalyvauja visi 1997 m. gimę krepšininkai, tarp kurių yra ir paraiškas ankstesniais metais teikę, bet atsiėmę Lietuvos vidurio puolėjai M. Echodas bei Laurynas Birutis iš Kauno „Žalgirio“.

Palankiausiai iš lietuvių vertinamos kito „Ryto“ nario Deivido Sirvydžio galimybės – ESPN reitinge jis užima 43-ią vietą. Neprastus šansus turi ir Kaune gimęs, bet Kanadoje užaugęs puolėjas Ignas Brazdeikis, žaidžiantis NCAA studentų lygoje. Savo laimę mėgins ir Alytaus „Dzūkijoje“ praėjusį sezoną praleidęs gynėjas Matas Jogėla.

NBA naujokų birža vyks naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Brukline.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)