Reguliarųjį sezoną laimėjusi „Bucks“ ekipa praėjusią naktį po dramatiškos kovos „Raptors“ klubui lemiamą susitikimą pralaimėjo 94:100. Nors žygis link pirmojo čempionų titulo nuo 1971 metų baigėsi, G. Antetokounmpo patikino, kad šiai Milvokio komandai tai yra tik pradžia.


„Tai yra tik ilgo kelio pradžia. Mes nuolat tobulėjame individualiai ir kaip komanda. Kitais metais grįšime geresni. Prisiminsime tai, ką pastatėme šiais metais ir ant tų pačių pamatų statysime savo ateities sėkmę“, – po širdį veriančios nesėkmės spaudos konferencijoje kalbėjo G. Antetokounmpo.


Į reguliariojo sezono naudingiausio žaidėjo apdovanojimą pretenduojantis graikas leido suprasti, kad šis pralaimėjimas jam yra itin skaudus. 24-erių aukštaūgis netgi neišlaukė spaudos konferencijos galo: po žurnalistės klausimo apie atkrintamosioms varžyboms reikalingą patirtį puolėjas pakilo iš savo vietos ir paliko konferencijos salę.


Į šį klausimą vietoje G. Antetokounmpo atsakė greta jo sėdėjęs bendraklubis Khrisas Middletonas, kuris prižadėjo, kad „Bucks“ iš nesėkmės prieš „Raptors“ klubą tikrai pasimokys.

„Raptors“ finale susitiks su penktąjį finalą iš eilės pasiekusiais čempionais „Golden State Warriors“.