Nuo rungtynių pradžios į priekį išsiveržusi Milvokio ekipa nesuteikė varžovams didesnių vilčių pakovoti dėl pergalės.

Milvokio klubas Konferencijos finale – pirmąkart nuo 2001-ųjų.

Pirmame mače vieną prasčiausių pasirodymų puolime surengusi „Bucks“ pralaimėjo 90:112, tačiau lyderio Giannio Antetokounmpo vedama „Bucks“ laimėjo keturis kartus iš eilės.

„Aš manau, pasikeitė mūsų mąstymas. Pirmame mače nebuvome pakankamai susikoncentravę, nebuvome panašūs į save. Kitose keturiose rungtynėse į aikštę žengėme su visai kitokiu nusiteikimu“, – po pergalės kalbėjo G. Antetokounmpo.

Graikui sėkmingai talkino Khrisas Middletonas (19), Ericas Bledsoe (18), Geroge Hillas (16) bei Nikola Mirotičius, ne tik pelnęs 10 taškų, tačiau ir atkovojęs 11 kamuolių.

„Kiekvienas buvo pasiruošęs žaisti ir pasinaudoti galimybe. Daugelis mūsų iki šiol dar nieko pasiekę ir turime galimybę kurti savo istoriją čia ir dabar. Tą mes visi ir darome“, – pridūrė G. Hillas.

„Bucks“ Rytų finale susitiks su Filadelfijos „76ers“ ir Toronto „Raptors“ poros laimėtojais. Šiuo metu 3-2 priekyje – Kanados ekipa.

Šeštasis mūšis įvyks artėjančią naktį Filadelfijoje.

„Bucks“: Giannis Antetokounmpo 20 (8/12 dvit., 7/7 baud., 8 atkov. kam., 8 rez. perd.), Khrisas Midletonas 19, Ericas Bledsoe 18, George Hillas 16, Ersanas Ilyasova ir Malcolmas Brogdonas po 10 taškų.

„Celtics“: Kyrie Irvingas 15 (6/21 met. iš žaid.), Jaysonas Tatumas ir Marcusas Morrisas po 14, Jaylenas Brownas 12 taškų.

Netrukus papildysime.