Kolorado valstijos ekipa į Indianą atvyko iškovojusi šešias pergales iš eilės bei užimdama pirmąją vietą Vakarų konferencijoje. Nepaisant grėsmingos sportinės formos, Artūro Karnišovo suburta sudėtis „Banker‘s Life Fieldhouse“ arenoje užduso šeimininkų gynybos gniaužtuose ir šiąnakt iš žaidimo atakavo vos 35 procentų taiklumu (33/93 met.).

Kitoje aikštės pusėje „Pacers“ puolimą ant savo pečių tempė iki ilgosios pertraukos stulbinančiu žaidimu pasižymėjęs Bojanas Bogdanovičius. Kroatijos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės puolėjas pataikė visus 10 pirmųjų savo metimų iš žaidimo ir jau pirmoje susitikimo pusėje pelnė net 26 taškus.

Po Victoro Oladipo traumos rezultatyviausiu Indianos klubo krepšininku tapęs europietis viso į „Nuggets“ krepšį sumetė 5 tritaškius ir užbaigė rungtynes pelnęs net 35 taškus.


Solidų indėlį į pergalę įnešė ir jau 26-ąjį šio sezono dvigubą dublį surinkęs Domantas Sabonis. Per 23 aikštėje praleistas minutes „Pacers“ vidurio puolėjas pelnė 15 taškų (7/13 met., 1/2 baud.), atkovojo 13 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus bei tris kartus suklydo.

Bent 15 taškų ir 13 atkovotų kamuolių Domui pavyko surinkti jau septintose šio sezono rungtynėse. Per pirmuosius du savo NBA karjeros sezonus aukštaūgis tą padarė tik du kartus.


Indianos klubui kojos nepakišo startinio įžaidėjo Darreno Collisono netektis. Pagrindinis „Pacers“ atakų organizatorius dėl traumos praleido jau trečias rungtynes iš eilės, o jo vietą užėmęs Cory Josephas šiąnakt pelnė vos 2 taškus.

Pergalė leido Sabonio atstovaujamai komandai sustiprinti savo šansus reguliariajame sezone užimti ketvirtąją vietą ir iškovoti namų aikštės pranašumą pirmajam atkrintamųjų varžybų etapui. „Pacers“ jame veikiausiai susitiks su Bostono „Celtics“ klubu.

„Pacers“: Bojanas Bogdanovičius 35 (13/16 met., 5/6 trit., 4/4 baud.), Mylesas Turneris 17 (11 atk. kam.), Domantas Sabonis 15 (13 atk. kam.), Aaronas Holiday ir Tyreke‘as Evansas po 11 taškų.

„Nuggets“: Nikola Jokičius 19 (11 atk. kam., 8 rez. perd., 4 blk.), Willas Bartonas 15, Monte Morrisas 12, Gary Harrisas 11 taškų.

Artimiausias rungtynes „Pacers“ naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį žais Oklahomoje, kur Indianos krepšininkų laukia dvikova su buvusia Sabonio komanda „Thunder“.