Pranešama, jog naujoji Bledsoe sutartis per ketverius metus amerikiečiui leis uždirbti 70 milijonų JAV dolerių. Praėjusiame sezone į Milvokį iš Finikso „Suns“ persikėlęs įžaidėjas šiais metais vidutiniškai renka po 15,7 taško, 4,6 atkovoto kamuolio ir 5,5 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes, iš žaidimo atakuodamas aukščiausiu savo karjeroje 49 proc. taiklumu.

Įžaidėją savo gretose išlaikę „Bucks“ šią vasarą turės spręsti visą eilę sudėties komplektacijos klausimų. Laisvaisiais agentais taps starto penketo nariai Brookas Lopezas, Khrisas Middletonas ir Malcolmas Brogdonas bei nuo atsarginių žaidėjų suolelio kylantis Nikola Mirotičius.

Iki sezono pabaigos Milvokio klubui atstovaus iš Teksaso atvykstantis 38-erių metų Gasolis. 2018-19 metų pirmenybėse ispanas fiksuoja žemiausius statistinius rodiklius savo karjeroje – 4,2 taško ir 4,1 atkovoto kamuolio per rungtynes.

Atsisveikindamas su San Antonijaus klubu veteranas dėkojo komandos draugams, klubo darbuotojams, generaliniam vadybininkui R. C. Bufordui, vyriausiajam treneriui Greggui Popovičiui ir „Spurs“ sirgaliams už galimybę rungtyniauti vienoje iš tituluočiausių visų laikų NBA organizacijų.


Vos po 12 minučių vidutiniškai aikštėje praleidęs aukštaūgis Milvokyje gali tikėtis didesnio žaidybinio laiko. Pau atvykimas į „Bucks“ komandą padėjo pamatą potencialiam brolių Gasolių susitikimui Rytų konferencijos finale, jei į jį pakliūtų Milvokio ir Toronto klubai.