Nepaisant viso sezono metu „Nuggets“ sudėtį koregavusių traumų, Denverio krepšininkai šiuo metu užima antrąją vietą galingoje Vakarų konferencijoje ir nusileidžia tik lygos čempionams „Golden State Warriors“. Kolorado valstijos klubas šiais metais fiksuoja geriausią rezultatą namuose žaistose rungtynėse – „Pepsi Center“ arenoje Mike‘o Malone‘o auklėtiniai iškovojo 25 pergales ir patyrė tik 4 pralaimėjimus.

Įspūdingas komandos rezultatų šuolis įtikino klubo savininkus pratęsti sutartis su visa „Nuggets“ sprendimus priimančia komanda. Denverio klube jau ne pirmus metus darbuojasi ne tik Karnišovas, bet ir žemesnes pareigas užimantys Tomas Balčėtis ir Martynas Pocius.

Nors šis sprendimas buvo paviešintas praėjus vos keletui valandų nuo Dello Dempso atleidimo iš Naujojo Orleano „Pelicans“ generalinio vadybininko posto, Denverio žiniasklaida teigia, jog šį žingsnį „Nuggets“ žengė jau vakar, tačiau nespėjo jo paviešinti dėl Visų žvaigždžių savaitgalio sukelto šurmulio.

Pastaruosius dvejus metus per plauką nuo atkrintamųjų varžybų likusi ekipa pastarąjį kartą į pirmąjį Vakarų konferencijos aštuonetą pakliuvo dar 2013-ais metais, kai pirmajame etape rezutlatu 2:4 nusileido „Golden State Warriors“ komandai.

Denverio klubas šiuo metu yra itin vertinamas dėl savo darbo antrojo naujokų biržų rato metu. Prieš dvejus metus „Nuggets“ 51-uoju šaukimu pasirinko šiandien atsarginio įžaidėjo poziciją užimantį Monte Morrisą, o 2014-ais metais 41-uoju šaukimu pakvietė serbą Nikolą Jokičių, rytoj tapsiantį pirmuoju klubo atstovu Visų žvaigždžių rungtynėse nuo 2011-ais jose dalyvavusio Carmelo Anthony.