Didžiąją susitikimo dalį atsilikinėję šeimininkai iniciatyvą perėmė trečio ketvirčio pabaigoje, o po septynių be atsako lemiamo kėlinuko pradžioje pelnytų taškų pirmą kartą įgavo dviženklę persvarą – 86:76. Visgi geriausią gynybos reitingą visoje lygoje turintys „Bucks“ per artimiausias 8 minutes spurtavo 26:9 ir išsivežė pergalę iš Indianapolio.

Tai buvo pirmoji Milvokio krepšininkų pergalė „Pacers“ arenoje po keturių paeiliui patirtų pralaimėjimų. Indianos valstijoje triumfavę Mike‘o Budenholzerio auklėtiniai šiuo metu yra laimėję 8 iš pastarųjų 9 bei 14 iš pastarųjų 16 rungtynių, o svečiuose yra iškovoję jau septynias pergales iš eilės.

Susitikimo pradžioje absoliučiai visas žaidimo ritmo gijas savo rankose laikė Milvokio komandos superžvaigždė Giannis Antetokounmpo. Per pirmąsias penkias minutes graikas atkovojo 3 ir perėmė 2 kamuolius bei sukūrė visus „Bucks“ pelnytus taškus – 6 žaidėjas sumetė pats, 8 buvo surinkti po jo rezultatyvių perdavimų. Pirmosios pertraukėlės šeimininkų strategas Nate‘as McMillanas paprašė „Pacers“ atsiliekant 9:14.

Universaliai naudingą startą Antetokounmpo pavertė penktuoju šiuo sezono trigubu dubliu. Aikštėje absoliučiai dominavęs Milvokio komandos lyderis per 38 sužaistas minutes surinko 33 taškus, 19 atkovotų kamuolių ir 11 rezultatyvių perdavimų bei pasižymėjo keletu įsimintinų dėjimų.

Netaiklių metimų serija susitikimą pradėjęs Domantas Sabonis antroje susitikimo dalyje tapo daug ryškesne „Pacers“ puolimo figūra. Po ilgosios pertraukos 5 iš 6 metimų iš žaidimo pataikęs lietuvis viso per 26 minutes surinko 14 taškų (7/12 met., 0/1 trit.), 9 atkovotus kamuolius, 3 rezultatyvius perdavimus bei po du perimtus kamuolius ir klaidas.

Gražiausią savo epizodą Domas sukūrė dar pirmame rungtynių kėlinyje. Dešiniajame atakos krašte kamuolį kontroliavęs aukštaūgis pademosntravo iš savo tėčio Arvydo paveldėtą aikštės matymą ir atliko puikų rezultatyvų perdavimą pro nugarą po krepšio įkirtusiam Cory Josephui. Ne ką mažesnį įspūdį paliko ir antrame ketvirtyje Sabo atliktas sudėtingas perdavimas tritaškį pataikiusiam Tyreke‘ui Evansui. „Pacers“ komentatoriai Chrisas Denari ir Quinnas Buckneris šį epizodą pavadino „perdavimu kabliu“.

Varžovų arenoje iškovota pergalė leido „Bucks“ tarpusavio reguliariojo sezono serijoje prieš „Pacers“ išsiveržti į priekį rezutlatu 2:1. Nepaisant nesėkmės Indianos klubas išsaugojo trečiąją vietą Rytų konferencijos turnyrinėje lentelėje, kurioje pirmauja Milvokio ekipa.

„Pacers“: Bojanas Bogdanovičius 20, Domantas Sabonis ir Darrenas Collisonas (6 atk. kam., 7 rez. perd.) po 14, Mylesas Turneris 11 (4/13 met.), Tyreke‘as Evansas 10 taškų.

„Bucks“: Giannis Antetokounmpo 33 (12/22 met., 9/10 baud., 19 atk. kam., 11 rez. perd.), Malcolmas Brogdonas 17, Khrisas Middletonas 15 (5/16 met.), George‘as Hillas 12, Ersanas Ilyasova 11 taškų.

Po nesėkmės „Pacers“ turės ilgą poilsio etapą. Artimiausias rungtynes Sabonis ir jo komandos draugai žais tik naktį iš vasario 22-os į 23-ią, kai Indianapolyje lankysis Naujojo Orleano „Pelicans“.