Gera abiejų komandų kapitonų nuotaika pasižymėjusį renginį vedė TNT kanalo NBA apžvalgininkų komanda – Ernie Johnsonas, Shaquille‘as O‘Nealas, Charlesas Barkley ir Kenny Smithas. Visa transliacija buvo kupina humoristinių komentarų, o Barkley sukėlė kolegų juoką nesugebėdamas ištarti Antetokounmpo pavardės.

Pirmojo šaukimo teisė renkantis starto penketo žaidėjus priklausė LeBronui, į savo komandą pasikvietusiam Keviną Durantą. Išgirdęs Johnsono klausimą, Jamesas atskleidė, jog būtent Durantą pirmuoju šaukimu pasirinko ir pernai, kai ši procedūra vyko už uždarų durų.

Antetkounmpo pirmuoju savo šaukimu atsilygino pernai jį pirmuoju numeriu pasirinkusiam Stephenui Curry, o šį graiko sprendimą LeBronas palydėjo diskusijų neišvengiamai įžiebsiančiu žingsniu – antruoju jo pasirinkimu tapo vasarą laisvuoju agentu tapsiantis ir susieti ateities su Bostono „Celtics“ neskubantis Kyrie Irvingas.

Giannis savo komandos sudėtį likusiais trimis šaukimais užpildė Joeliu Embiidu, Paulu George‘u ir paskutiniuoju pasirinktu krepšininku pirmajame etape likusiu Kemba Walkeriu. Tarp Embiido ir George‘o pavardžių Jamesas į savo komandą pakvietė Kawhi Leonardą ir Jamesą Hardeną.

Renkantis atsarginius žaidėjus pirmasis šaukimas atiteko Antetokounmpo, simboliškai pasirinkusiam savo komandos draugą Khrisą Middletoną. Pirmuoju Jameso pasirinkimu tapo su Los Andželo „Lakers“ siejamas Anthony Davisas. Gerai nusiteikęs Giannis patraukė per dantį LeBroną, paklausdamas ar šis sprendimas nepažeidžia lygos taisyklių dėl nelegalaus krepšininkų viliojimo į kitus klubus.


Likusiais graiko pasirinkimais eilės tvarka tapo Nikola Jokičius, Benas Simmonsas, Blake‘as Griffinas, D‘Angelo Russellas, Nikola Vučevičius ir Kyle‘as Lowry. Jamesas savo komandos sudėtį užbaigė pasirinkdamas Klay Thompsoną, Damianą Lillardą, Russellą Westbrooką, LaMarcusą Aldridge‘ą, Karl-Anthony Townsą ir paskutinio pasirinkto krepšininko statusą gavusį Bradley Bealą.

Lygos komisaras Adamas Silveris šiais metais padarė išimtį ir į Visų žvaigždžių rungtynes įtraukė ir paskutinįjį savo karjeros sezoną žaidžiantį Dwyane‘ą Wade‘ą bei apie tokį sprendimą nepranešusį, tačiau galimai prie karjeros pabaigos artėjantį Dirką Nowitzki. Teisę rinktis vieną iš šių žaidėjų gavęs LeBronas pasikvietė vieną artimiausių savo draugų Wade‘ą.

„Biržai“ pasibaigus Jamesas žengė dar vieną netikėtą žingsnį ir pasiūlė Gianniui mainus – Westbrookas už Simmonsą. Nors graikas ironiškai pareikalavo į susitarimą įtraukti ir Wade‘ą, tačiau galiausiai sutiko su šiuo pasiūlymu.

Visų žvaigždžių rungtynės Šarlotėje vyks vasario 17-ą dieną.