Tik praėjusiame sezone į Naująjį Orleaną iš Čikagos persikėlęs Ispanijos ir Juodkalnijos pilietybes turintis krepšininkas šiais metais fiksavo geriausią statistiką savo karjeroje. Iš 32 sužaistų rungtynių 22 starto penkete pradėjęs Mirotičius jose vidutiniškai rinko po 16,7 taško ir 8,3 atkovoto kamuolio.

Pasistprinęs Milvokio klubas „Pelicans“ organizacijai perleido aukštaūgį Jasoną Smithą ir tik vakar iš Detroito „Pistons“ įsigytą krašto puolėją Stanley Johnsoną. 32-ejų metų Smithas šiame sezone vidutiniškai renka po 3,2 taško ir 2,7 atkovoto kamuolio, o „Bucks“ komandoje taip ir nedebiutavęs Johnsonas Detroito klube pasižymėjo 7,5 taško ir 3,6 atkovoto kamuolio vidurkiais.

22-ejų metų krašto puolėją „Pistons“ 2015-ųjų metų naujokų biržoje pasirinko 8-uoju šaukimu. Kartu su šiais dviem krepšininkais Milvokio klubas į Naująjį Orleaną išsiųs net keturis ateities naujokų biržų antrojo rato šaukimus.

Savo sąskaitoje 40 pergalių ir 13 pralaimėjimų turintys „Bucks“ šiuo metu užima pirmąją vietą Rytų konferencijoje. Artimiausi Milvokio klubo persekiotojai Toronto „Raptors“ šiame sezone yra iškovoję 39 pergales ir patyrę 16 pralaimėjimų.