Svečiai iš Indianapolio sunerimti turėjo jau pačioje susitikimo pradžioje. Agresyviai susitikimą pradėjo Orlando komandos vidurio puolėjas Nikola Vučevičius, prieš pat dvikovos startą sužinojęs, jog vasario 17-ą dieną pirmą kartą savo karjeroje dalyvaus NBA Visų žvaigždžių rungtynėse.

Dominuojantis juodkalniečio žaidimas ir slogus „Pacers“ startas leido šeimininkams žaibiškai susikrauti dviženklį pranašumą – Steve‘o Cliffordo auklėtiniai pelnė pirmuosius 11 rungtynių taškų. Thaddeuso Youngo ir Bojano Bogdanovičiaus vedami Indianos krepšininkai sugebėjo atsakyti atkarpa 13:2 ir išlyginti rezultatą, tačiau užtikrinčiau aikštėje atrodę „Magic“ netruko susigrąžinti iniciatyvą į savo rankas.

Vienos geriausių Myleso Turnerio sezono rungtynių padėjo svečiams iki ilgosios pertraukos kiek sumažinti savo atsilikimą, o prieš lemiamą ketvirtį netgi persverti jį savo naudai, tačiau „Pacers“ varžovams per paskutiniąsias dvylika minučių leido pelnyti net 38 taškus ir paleido iš savo rankų bet kokias viltis kovoti dėl pergalės.

Itin blankią sezono atkarpą tęsia Domantas Sabonis. Aukštaūgis jau nuo susitikimo pradžios demonstravo akivaizdžius nuovargio ženklus – tiek jo metimai iš vidutinio nuotolio, tiek baudos aikštelėje išmesti dvitaškiai buvo per trumpi ir skriejo pro šalį.

Viso 20 minučių aikštėje praleidęs Domas per jas sukrapštė tik 4 taškus (1/9 met., 2/4 baud.), 4 atkovotus kamuolius, po vieną rezultatyvų perdavimą ir bloką, dvi klaidas ir 3 asmenines pražangas. Per visą savo NBA karjerą iš bent 9 metimų iš žaidimo pataikyti tik vieną Sabui iki šios nakties buvo tekę tik kartą – 2017-ųjų metų spalio 25-ą vykusioje dvikovoje su Oklahomos „Thunder“ klubu.

2016-ųjų metų naujokų biržoje lietuvį vienuoliktuoju šaukimu pakvietę „Magic“ pergalės dėka nutraukė aštuonių pralaimėjimų „Pacers“ krepšininkams seriją.

Terrence‘o Rosso vedami atsarginiai Orlando komandos krepšininkai savo tiesioginius oponentus rezultatyvumu šiąnakt pranoko net 40:16.

„Magic“: Terrence‘as Rossas 30 (11/18 met., 5/8 trit., 3 per. kam.), D. J. Augustinas 20, Nikola Vučevičius 17 (10 atk. kam., 5 rez. perd.), Johnathanas Isaacas 13 (13 atk. kam.), Aaronas Gordonas 10 taškų.

„Pacers“: Mylesas Turneris 27 (7 atk. kam.), Bojanas Bogdanovičius 21, Thaddeusas Youngas (10 atk. kam.) ir Darrenas Collisonas (10 rez. perd.) po 16 taškų.

Nutraukti nesėkmių seriją Indianos krepšininkai naktį iš šeštadienio į sekmadienį bandys Majamyje, kur jų laukia dvikova su vietos „Heat“ klubu.