Domantas Sabonis antro kėlinio pradžioje siekdamas kamuolio galva rėžėsi į Stanley Johnsoną ir nestipriai susimušė sprandą. Kurį laiką lietuvis akivaizdžiai kentė skausmą, bet parodė treneriams, kad gali žaisti toliau.

Kėlinio viduryje tapo aikšku, kad Domantas jaučiasi puikiai – atkovojo kamuolį ir nuskubėjęs per visą aikštę dėjo iš viršaus.

Dar iki ilgosios pertraukos D. Sabonio sąskaitoje buvo 11 taškų ir 8 atkovoti kamuoliai.

Po pertraukos lietuvis taip pat buvo naudingas ir iš viso per aikštėje praleistas 26 min. pelnė 19 taškų (dvitaškiai 8/12, baudos 3/4), atkovojo 12 kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, blokavo 1 metimą, suklydo 4 ir prasižengė 5 kartus.

D. Sabonis vienuoliktą kartą iš eilės pelnė dviženklį taškų skaičių, tai ilgiausia jo serija karjeroje.

Be to, tai lietuvio penkioliktas dvigubas dublis šiame sezone mačą pradėjus nuo atsarginių žaidėjų suolelio, daugiausiai visoje NBA lygoje.

Nuo gruodžio 1-os „Pacers“ iškovojo 11 pergalių ir patyrė 3 nesėkmes, tai geriausias rezultatas NBA.

„Pistons“ strategas Dwane Casey neslėpė nusivylimo tokia rungtynių baigtimi: „Noriu atsiprašyti „Pistons“ gerbėjų. Tai vienas blogiausių mūsų pasirodymų. Mes privalome turėti daugiau savigarbos, nei turėjome šįvakar“.

„Pacers“ (24-12): Domantas Sabonis ir Darrenas Collisonas po 19, Mylesas Turneris ir Thaddeusas Youngas po 17, Bojanas Bogdanovičius bei Dougas McDermottas po 12 taškų.

„Pistons“ (16-17): Blake'as Griffinas 18, Luke'as Kennardas 14, Reggie'is Bullockas 13, Andre Drummondas (12 atk. kam.) 12 taškų.

„Pacers“ Rytų konferencijoje užima trečiąją vietą, o „Pistons“ – aštuntąją.