Link krepšio besiveržusį šeimininkų komandos lyderį ant parketo patiesęs Kanteris po kelių akimirkų sulaukė agresyvios Antetokounmpo reakcijos.

Varžovą prisivijęs graikas stumtelėjo „Knicks“ aukštaūgį, o po šio kontakto abu krepšininkai įsivėlė į karštą apsižodžiavimą.

Šį epizodą peržiūrėję susitikimo arbitrai už apsižodžiavimą skyrė po techninę pražangą abiems konflikto dalyviams, o Kanteriui dar viena tokio pobūdžio nuobauda buvo skirta už graiko pyktį sukėlusį šiurkštų kontaktą.

Iš aikštės išvarytas turkas po susitikimo priėjo prie žiniasklaidos atstovų ir išreiškė savo nepasitenkinimą „Bucks“ vyriausiojo trenerio Mike‘o Budenholzerio asistento Darvino Hamo veiksmais: „trenerio asistentas negali griauti varžovų krepšininko amerikietiško futbolo judesiais. Pažiūrėkite vaizdo įrašą – jis negali taip elgtis. Noriu, kad tai išspausdintumėt“.

Jei Kanterio išsakyti komentarai pasirodytų beesą teisingi, NBA lyga gali suspenduoti Hamą už šiurkščius veiksmus prieš varžovų komandos krepšininką.

Maža to, paklaustas, ką konflikto metu jam sakė G. Antetokounmpo, turkas viešai šaipėsi iš savo oponento.

„Nieko nesupratau, jo akcentas siaubingas“, – aiškino E. Kanteris.

Turko nepasitenkinimą šiąnakt sukėlė ne tik minėtasis epizodas, bet ir vyriausiojo „Knicks“ trenerio Davido Fizdale‘o sprendimas neįtraukti jo į komandos startinį penketą. Kanterio vietą aikštėje nuo pirmųjų susitikimo minučių užėmė Luke‘as Kornetas, pataikęs net 7 tritaškius ir pasiekęs naują karjeros rezultatyvumo rekordą.

Vos 14 minučių aikštėje praleidęs Kanteris per jas surinko 8 taškus ir 5 atkovotus kamuolius. Milvokio klubas šventė pergalę rezultatu 112:96.