Buvęs Visų žvaigždžių rungtynių dalyvis bei 2013-14 metų sezone geriausiai besiginančio lygos krepšininko titulu apdovanotas Noah kontraktą su Niujorko klubu pasirašė prieš dvejus metus. Visgi vidurio puolėjas „Knicks“ ekipoje sužaidė tik 53 rungtynes, už kurias susižėrė net 72 milijonus JAV dolerių.

Vos po 4,6 taško per rungtynes Niujorke rinkęs prancūzas tapo bene ryškiausiu katastrofiškos Philo Jacksono eros „Knicks“ klube simboliu.

Nepaisant vasarį 34-ąjį gimtadienį atšvęsiančio krepšininko ilgalaikių sveikatos problemų, jo paslaugomis susidomėjo dešimt pergalių per pirmąsias penkiolika šių metų pirmenybių rungtynių iškovoję Memfio „Grizzlies“.

Savo sudėtyje J. B. Bickerstaffo treniruojama komanda šiuo metu turi tik vieną tikrą vidurio puolėją – ispaną Marcą Gasolį. Patyrusiam europiečiui sėdint ant atsarginių žaidėjų suolelio jo atlaisvinta pozicija dalinasi lygos naujokas Jarenas Jacksonas, tik vakar pirmą kartą po žandikaulio traumos į aikštė grįžęs JaMychalas Greenas bei antrą sezoną lygoje rungtyniaujantis Ivanas Rabbas.

Pirmieji pranešimai apie „Grizzlies“ siekius papildyti savo priekinę liniją Noah įsigijimu pasirodė prieš tris savaites, kai klubas atleido gynėją Andrew Harrisoną. Visgi tuomet šie pranešimai buvo pateikiami kaip neužtikrinti gandai, o šįvakar juos patvirtino reporteris Marcas Steinas.