34-erių metų veteranui tai bus jau šeštoji NBA karjeros stotelė. 2003-iais metais į lygą atvykęs vidurio puolėjas jau spėjo parungtyniauti Orlando „Magic“, Milvokio „Bucks“, Atlantos „Hawks“, Dalaso „Mavericks“ ir „Warriors“ klubuose.

Pastarajame sezone Zaza viso sužaidė 69 rungtynes, iš kurių net 57 pradėjo būsimųjų čempionų starto penkete. Per šiuos susitikimus vidutiniškai po 14 minučių rungtyniavęs aukštaūgis vidutiniškai rinkdavo po 5,4 taško ir 4,7 atkovoto kamuolio.

Ilgametis Gruzijos rinktinės lyderis naujos komandos pradėjo ieškotis po „Warriors“ susitarimo su po traumos sveikstančiu DeMarcusu Cousinsu. Vieno sezono trukmės 2,4 milijono JAV dolerių sutartį su „Pistons“ pasirašęs Pačulija Detroite užims Andre Drummondo dublerio vietą.

Pagrindinio vidurio puolėjo rolę Ouklando klube iki Cousinso grįžimo į aikštę turėtų užimti savo debiutinį sezoną ką tik baigęs Jordanas Bellas. Šiuo metu vasaros lygoje sėkmingai rungtyniaujančiam žaidėjui duris į starto penketą atvėrė Pačulijos ir JaVale'o McGee išvykimas iš čempionų ekipos.

Sukirtę rankomis su Pačulija, „Pistons“ atleido iki šiol atsarginio vidurio puolėjo vietą užėmusį Ericą Morelandą. Vieną sezoną Mičigano valstijos klube praleidęs krepšininkas jame pasižymėjo 2,1 taško ir 4,1 atkovoto kamuolio vidurkiais.

Vyriausiojo trenerio Dwane'o Casey debiutiniame sezone „Pistons“ galės pasigirti itin galingo fizinio sudėjimo aukštaūgių duetu. Tarpsezonio metu Detroito ekipa taip pat pasipildė naujokais Bruce'u Brownu ir Khyri Thomasu bei laisvaisiais agentais Jose Calderonu ir Glennu Robinsonu.

Per savo karjerą Pačulija NBA lygoje sužaidė net 1,030 rungtynių, per kurias viso pelnė 7,147 taškus. Dėl savo tėvynainių aktyvumo gruzinas porą kartų per plauką nepakliuvo į Visų žvaigždžių rungtynes. Atsižvelgdami į Zazos gerbėjų balsus, NBA vadovai buvo priversti pakeisti balsavimo taisykles.

Nešvarių veiksmų imtis nebijančio krepšininko reputaciją turintis žaidėjas iki šiol yra itin nemėgstamas San Antonijaus mieste. 2017-ųjų metų atkrintamosiose varžybose Pačulija sutraumavo „Spurs“ lyderį Kawhi Leonardą, po sunkaus sužalojimo iki pat šiandienos sužaidusį vos 9 susitikimus.